Rosia Montana, Pretul aurului!

Un scurt documentar  despre cum ne vindem tot ce exista in tara! RUSINE!

………..In aproape 2 milenii, din Muntii Apuseni s-au extras 6-6,5  milioane kg aur, 1 gram pt. fiecare locuitor al planetei.In prezent mai sunt in zacamant aprox.300.000 kg aur si 1.700.000 kg argint.

Advertisements

2 thoughts on “Rosia Montana, Pretul aurului!

 1. NU, PROIECTULUI ROSIA MONTANA!
  Nu povestea cianurilor intereseaza, intrucat acestea se folosesc frecvent, inclusiv la exploatarea cuprului. Nu povestea aurului de la Rosia Montana ne intereseaza, intrucat se exploateaza de mai bine de 2000 de ani si nu prea mai este!…
  In spatele ticalosiei propagandistice ale unui mare asasin economic transnational, despre raiul pe care-l va asigura locuitorilor de la Rosia Montana, se ascunde vaduvirea natiunii romane de materiale strategice, extrem de scumpe si de rare, absolut necesare zborurilor spatiale si care se gasesc acolo in cantitati ”uriase”, adica 100-200 g la tona de steril: vanadiu, titan, litiu, cositor.
  S-a inceput prin mituirea unor ciubucari de presa si a unor tradatori locali cu cate 10.000 $ de caciula.
  Astazi avem Guvernul de tradatori pe care-l meritam, cu ministri alogeni si antinationali.
  Sfidand decizia potrivnica a Academiei Romane, in repetate randuri sovinul, anacronicul si antiromanul Kelemen Hunor, ”sinistru” al Culturii si Patrimoniului National, da girul, prin certificatul de descarcare de sarcina arheologica, emis la 14.07.2011, de impostorii si tradatorii de la Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniu National Alba, distrugerii masivului Carnic si continuarii jefuirii ca in codru a bogatiilor care au mai ramas natiunii romane.
  Subscriem apelului Fundatiei Culturale Rosia Montana, alaturandu-ne prin semnatura, si indemnandu-i pe toti membrii si simpatizantii SCMD sa o faca, listei deschise de protestatari care-i uneste pe adevaratii cetateni romani, indiferent de etnie, traitori in Romania, Canada, Danemarca si Israel, deocamdata, impotriva acestei ultime ticalosii, speram, a Guvernului portocaliu, guvern al genocidului, subminarii economiei nationale, distrugerii patrimoniului cultural, al spiritualitatii si identitatii romanesti.
  Un NU hotarat proiectului Rosia Montana!
  Jos Kelemen Hunor! Jos Emil Boc! Jos Traian Basescu!
  Traiasca Romania!

  Honor et Patria! Vae victis!

  PRESEDINTELE SCMD,
  Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s