D-le Traian Basescu,”Presedintele Romaniei”: DEMISIA!

D-le Traian Basescu, “Presedintele Romaniei” : DEMISIA de onoare! Daca se mai poate vorbi despre onoare…

 Semneaza aici scrisoarea de demisie adresata domnului Traian Basescu, de catre intelectualul Sorin Iliesiu!

“Domnului Traian Băsescu – Preşedintele României
Demisia!
Excelenţă, excelaţi în minciună, nedreptate, neruşine, incultură, derizoriu, prefăcătorie, mahalagism, vulgaritate, ipocrizie, fariseism, prefăcătorie, duplicitate, viclenie.
Ca să nu se creadă că ceea ce vă scriu ar fi «sarcină de partid», tocmai mi-am dat demisia din PNţCD şi din funcţia de vicepreşedinte.
Singura modalitate de a iubi astăzi România este de a spune adevărul despre dvs.: aţi preschimbat Dreptatea şi Adevărul în Nedreptate şi Minciună, aţi batjocorit demnitatea, aţi strangulat speranţa, aţi violat România.
Unica urmare ar fi demisia de onoare! Dar nu cred că mai aveţi onoare.
Paharul s-a umplut o dată cu detestabilele afirmaţii ale dvs. despre M.S. Regele Mihai, despre mareşalul Antonescu şi despre eliberarea Basarabiei de armata română, în 1941, eliberare pe care o numiţi “invadare” batjocorind astfel unitatea şi integritatea naţională pe care aţi jurat solemn să le apăraţi.
Incultura dvs. este năucitoare, şi, în consecinţă, incompatibilă cu funcţia pe care o deţineţi prin fraudă morală.
Vă mândriţi că v-aţi da viaţa pentru România, vă lăudaţi că asemenea mareşalului Antonescu, aţi fi avut curajul să atacaţi înfricoşătoarea Uniune Sovietică, dar totuşi vă e frică să condamnaţi pactul Stalin-Hitler (Molotov-Ribbentrop) şi consecinţele sale, ca ilegitime şi criminale – aşa cum v-am cerut insistent[…]

Aţi decăzut atât de mult încât aproape oricine ar putea fi un preşedinte mai puţin dezastruos.
Orice intelectual adevărat se descalifică dacă nu îşi exprimă dezgustul faţă de acţiunile şi afirmaţiile scandaloase ale dvs.
Probabil că replica la această scrisoare va fi să le ordonaţi procurorilor «independenţi» să mă «rezolve», iar celor de la serviciile secrete să mă «anihileze», pentru a nu genera «instabilitate politică».
Toţi intelectualii adevăraţi gândesc ca mine. Îi rog pe aceştia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, să vă solicite demisia de onoare.” 

Click ! CITESTE RESTUL SCRISORII SI SEMNEAZA AICI!

Advertisements

5 thoughts on “D-le Traian Basescu,”Presedintele Romaniei”: DEMISIA!

 1. Cine scrie mizerii din astea defaimatoare, sa dispara. Voi suneti niste ridicaturi din gunoaiele societatii, care nu va mai convine ca Dnul. T Basescu, nu va mai lasa sa furati cum vreti voi.

 2. Pingback: (Foto) Adevaratele “ridicaturi din gunoaiele societatii” « CA MEDIA ~ SITE DE STIRI & DE ATITUDINE

 3. Nu ma intereseaza intelectualul monarhist Sorin Iliesiu, demisionat sau nu de PNTCD! Scrisoarea pe care o semneaza este manipulatoare si plina de aberatii (de exemplu: “Toţi intelectualii adevăraţi gândesc ca mine. Îi rog pe aceştia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului…”.).

  Adica ori gandesc ca el ori sunt un bou. Mersi, Sorinele, “intelectual” “adevarat”! Cat despre condamnarea comunismului, am destule materiale pe blog care condamna capitualismul jegos si penibil actual. Imi place si faptul ca nu se comdamna comunismul in justitie, cu probe, pentru ca probele, la fel ca si la procesul lui Ceasca, nu exista. Iar dupa peste 20 de ani de capitalism, cu poporul roman vesnic in “criza” si in “tranzitie dureroasa” catre neant, cu datorii facute pentru nimic, “intelectualul” Sorinel Iliesiu vrea sa condamne comunismul cu o lista de semnaturi, desi exista toate probele care arata ca economia Romaniei a fost facuta praf in mod deliberat in ultimii 20 de ani.

  Poate ca o sa initiez o lista de semnaturi pentru condamnarea celor peste 20 de ani de capitalism imputit. Sau initiez un “poll”:
  Ce este de condamnat:
  1. Comunismul din timpul lui Nicolae Ceausescu (1965-1989);
  2. Capitalismul dintre 1990-2011?

  Mai bine sa ne ocupam de prezentul care doare pe majoritatea romanilor, in cazul in care ne pasa mai mult de romani decat de “rege”. Este evident ca monarhistii incearca sa dea o lovitura de stat.

  Cat despre Traian Basescu, nu cred ca demisia lui a avut vreodata importanta, atat timp cat posibilii inlocuitori sunt “regele”, mafia lui Nastase si altii asemenea. Mai bine sa fim mult mai atenti pe cine alegem si de ce. Daca ii mai pasa cuiva…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s