“Bacaloriatul” si “tampitii” lui Basescu!

In 2009, marele “reformator” si “anti-comunist”, Traian Basescu, a facut o “evaluare” a scolii romanesti, din care si dansul, ce-i drept mai rar, a facut parte candva (avand media 7.40 la Bac) spunand ca: “Scoala romaneasca scoate tampiti!”… Ce sa te mai astepti de la elevi, cand ministrul “pixel albastru” Funeriu este un agramat, mandru de faptul ca se afla fruntea unui minister care scoate analfabeti pe banda rulanta?!

Watch! Ministrul agramat Funeriu, alaturi de “goagal” Vanghelie!

Tara este din ce in ce mai saraca si din ce in ce mai mult este populata de analfabeti si inculti!

Tara este “cu fundu-n sus”, cine va scoate Romania din criza?!

Viitorul Romaniei depinde de niste ratati, incapabili sa treaca Bacu’, pusi pe copiat,  nicidecum sa  aiba intentia si vointa sa obtina o nota cat de cat onorabila!

Vinovat este elevul, dar  mai mult decat elevul este interventia politicului prin numeroasele “reforme”, de asemenea societatea per-ansamblu ….sistemul de “valori” existent si promovat…ce motivatie sa aiba elevul cand vede peste tot ca incultii, hotii, parvenitii si ticalosii ajung in functii importante…au multi bani nejustificati, iar ei habar n-au de chestiuni elementare (exemplele sunt numeroase), pe baza carnetului de partid, avand doua “calitati” de baza: tupeul nesimtit si pupin’…! Nu mai luam in seama salariile taiate ale profesorilor si subfinantarea invatamantului! Tara este distrusa aproape in toate domeniile… a ajuns intr-un hal, atat de mult a involuat….incat si stramosii, probabil, se rasucesc in mormant!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s