Reorganizarea…curvele vor canapele mai mari!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comparat foarte sugestiv reorganizarea propusa de catre guvernul Basescu cu situatia “curvelor si canapelelor”:

“Nu am altă comparaţie pentru ceea ce a prezentat poporului guvernul, în frunte cu Boc, decât situaţia curvelor şi canapelelor. Dânşii vor să mărească canapelele de la bordel, considerând că în felul acesta se va lucra mai curat în bordelul respectiv, rămânând aceleaşi vechi curve, pe cât de îmbuibate, pe atât de lacome, nesătule în continuare. Ce reorganizare poate să rezolve problema corupţiei şi birocraţiei când la putere în România se află un partid puhav, buhăit, care a ajuns la un grad de hoţie, trafic de influenţă şi clientelism politic comparabil cu al PSD în perioada lui de glorie. Nu va face altceva decât să reorganizeze gunoiul printr-o astfel de reorganizare”.

“Greu de crezut că UDMR va accepta această împărţire în opt regiuni care şterge conturul etnic al zonei Harghita-Covasna”

“Acum pot să fiu şi scatologic ca să mă înţelegeţi. Dacă dărâmăm zidul dintre closet şi sufragerie, unim closetul şi sufrageria şi sperăm că mirosul se va disipa, fiind spaţiul mai mare, vă daţi seama ce rezultat vom obţine. Singura modalitate prin care mirosul poate fi suprimat este să intervii direct în WC cu substanţele necesare. Nu să îl uneşti cu sufrageria. Cine poate să ia de bun aşa ceva, că dacă faci opt entităţi din 41 o să meargă ceva mai bine în ţara asta, în condiţiile în care relaţiile interumane politice la nivelul judeţelor sunt cele pe care le ştim, se vor transfera mafiile din zonele respective. Vor avea doar problema reorganizării. Ele nu sunt eradicate prin reorganizare”, a mai declarat jurnalistul pentru Realitatea Tv.

SURSA: http://www.realitatea.net/ctp-despre-reorganizare-daca-unim-closetul-cu-sufrageria-mirosul-nu-dispare_844266.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s