Pitipoanca, fara lipici la UE!

Pitzi-consiliera a pierdut finantarea europeana pentru salonul sau de fite….ce pacat! Cam cat tupeu nesimtit incape in aceste specii cu un mare “apetit” la banul public, la fonduri UE, si cam la orice… ?!

Mai mult, diva de carton  se simte ofensata de atacurile mass-media indreptate asupra ei, declarand: “Sunt atat de multe probleme în Romania, mult mai grave decat chiloţii mei!”.

Ceea ce nu poate pricepe consiliera de la Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri Timis, fotomodel de profesie, este ca locul si “competenta” ei este… in club, acolo unde simte o afinitate pentru “fotbalisti” gen Daminuta  sau pentru “oameni de afaceri”, unde poate sa isi expuna, la vanzare, plasticul din dotare!

P.S.  Fondurile UE sunt greu de furat, spre deosebire de banu’ public din minunata noastra tarisoara …o tarisoara care, ghici, este ultima la rata absorbtiei de fonduri europene! Stirea aici:http://www.realitatea.net/ex-pedelista-bianca-jurca-a-pierdut-finantarea-europeana-pentru-salonul-de-fite_836768.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s